+ 86 021 67109909     + 86 18017809222
сите категории

Дома> Вести > компанијата Вести

Меѓународниот саем за електрична енергија (ЕП)

Време:

Меѓународниот саем за електрична енергија (ЕП), големо и влијателно шоу за моќ на брендови во домашната енергетска индустрија, ќе се одржи од 6 до 8 ноември 2019 година во Шангај Новиот меѓународен експо центар.

На оваа изложба, SGE не само што обезбеди напредни производи и услуги засновани на густина на гас 4G SF6, онлајн мониторинг на микро вода, следење на истекување на гас со инфрацрвен SF6, мониторинг на изолација на висок напон, итн., туку и на изложбата. Концептот за комбинирање на Интернет на нештата со производите на традиционалната електрична индустрија е предложен за да се промовира интелигентната насока за развој на електричната индустрија. Изградбата на штитници за заштита на животната средина за интелигентни трафостаници е целта на SGE повеќе од една деценија. Силните независни способности за истражување и развој, напредната опрема за тестирање, ефикасната и стабилна автоматска опрема за производство поставија цврста основа за секој производ.

Повелете посетете го нашиот штанд.

Кабина бр: 2H41

Ве очекуваме.