+ 86 021 67109909     + 86 18017809222
сите категории

Дома> Соработка

Придружете се на Advantage


Услови за приклучување


Препознајте ги изгледите за развој на електричната индустрија
и луѓето кои се страстни за електричната индустрија

Идентификувајте и активно соработувајте со бренд културата на компанијата,
маркетинг идеи и бизнис планирање

Имаат релевантна квалификациска позадина на електричната индустрија

Има постојни продажни канали и дистрибутивни мрежи со приоритет

Придружи ни се