+ 86 021 67109909     + 86 18017809222
сите категории

Дома> Производи > SF6 Инструмент и опрема > Реле за густина

  • Реле за густина на гас од серијата SGE-100M SF6
  • Реле за густина на гас од серијата SGE-100M SF6

Реле за густина на гас од серијата SGE-100M SF6

Опис:

Се користи за контрола и следење на густината на телата SF6 во затворени контејнери. Се применува на високонапонски прекинувач SF6, прекинувач со среден напон, опрема со изолација на гас (ГИС), високонапонски кабел, трансформатор и трансформатор. Погоден е за силни вибрации и надворешни тешки надворешни услови. Навремено е за истекување на гас во електричната опрема SF6. Се издаваат алармни сигнали, сигнали за блокирање и алармни сигнали за наднапон за да се обезбеди безбедно функционирање на електричната опрема SF6.

  • Опис на производот

Главна карактеристика
1. Дизајн против вибрации без масло
2.Компактно запечатување, помало од 1x10-8mbar.1/s
3. Уникатен дизајн на уредот за контакт,
4.Три пара контакти
5.Хуманизиран дизајн на разводна кутија
6.Не'рѓосувачки челик заштитува школка
7. разни зглобови
8. Подебели, помали димензии, полесни и лесни за нанесување во различни инсталации

Технички параметри

Запечатување

≤1x10-8mbar./s (тест за гас на хелиум)

Оцена за контакт

AC 250V 3A DC 250V 0.2A

Анти-вибрации  

30м/с2

Отпорност на удар

500м/с2

точност  

Ниво 1.5 (на 20 ° C)

Ниво 2.5 ( -40 ° C ~ + 60 ° C)

работна средина

Температура -40 ° C ~ + 60 ° C, релативна температура ≤95% RH

Број на контакти

Два или три пара

Притисокот на контролниот излез

(аларм, заклучување) назначено од корисникот

Ниво на заштита

IP65

Изолација

2KV 1мин

Контактирајте нѐ