+ 86 021 67109909     + 86 18017809222
сите категории

Дома> Производи

СПИСОК НА ПРОИЗВОДИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Производи

Нашата компанија се занимава со истражување и развој и производство на инструменти и инструменти за откривање густина на гас SF6 и други производи и обезбедува комплетни решенија за контрола на автоматизација за високотехнолошки претпријатија. Компанијата има првокласен тим за истражување и развој и независни права на интелектуална сопственост.