+ 86 021 67109909     + 86 18017809222
сите категории

Главен притиснат производ

Реле за густина на гас од серијата SGE-60M SF6Прочитај повеќе +
Реле за густина на гас од серијата SGE-60M SF6

Се користи за контрола и следење на густината на гасот SF6 во затворени контејнери. Може...

Мерач на густина на гас од серијата SGE-60B SF6Прочитај повеќе +
Мерач на густина на гас од серијата SGE-60B SF6

Целосно заменете го традиционалниот манометар SF6 за целосно решавање на...

Реле за густина на гас од серијата SGE-100M SF6Прочитај повеќе +
Реле за густина на гас од серијата SGE-100M SF6

Се користи за контрола и следење на густината на телата SF6 во затворени контејнери. Тоа ...

Опис на компанијата

Shanghai Shangpeng Electric Co., Ltd е основана во 1997 година. SGE е истражување и развој и производство на инструменти за откривање густина на гас SF6 и други производи и обезбедува целосна...

Повеќе за нас +

Сертификат за квалификација

сертификација
сертификација
сертификација
сертификација
сертификација
сертификација
сертификација
сертификација
сертификација
сертификација
сертификација
сертификација

типични
Клиенти

Енергетска мрежа на Внатрешна Монголија
ЈУЖНА ЕНЕРГЕТСКА МРЕЖА НА КИНА
ДРЖАВА
HYGC
ЧАО
TK
НАРИ
Сиејуан
ЖЕНГТАИ
ХЕЗОНГ
AEG
TOSHIBA